Gouwzee

Segeln auf dem IJsselmeer - Sie wollen gerne verreisen. Ein schönes Wochenende mit Freunden verbringen. Einen außergewöhnlichen Betriebsausflug organisieren. Eine Abschlussfahrt oder Studienreise planen. Dann ist die Gouwzee das Richtige für Sie. Betriebsausflug Segeln - Segeln Sie mit Ihrer Firma auf dem IJsselmeer. Zeilklipper Gouwzee bietet verschiedene Angebote an. Gerne helfen wir beim Erstellen eines auf Sie zugeschnittenen Ausflugsprogramms. Eine Schiffsreisen 10 Minuten von Amsterdam.

Keine Übersetzung Faciliteiten en inrichting
Een van de meest aansprekende zaken van de Gouwzee is het ruime en lichte interieur. Wat direct opvalt is de enorme hoogte benedendeks. Al vanaf de bouw is er meer hoogte dan eigenlijk was besteld. De stahoogte varieert van 2,20 meter tot ruim drie meter.

• Het ruime dagverblijf biedt zitplaats aan ruim veertig personen.
• De keuken is professioneel ingericht. Een naadloos RVS aanrechtblad met twee grote spoelbakken, oven, 6 pits horecafornuis, grote horecakoelkast, vaatwasser, servies voor 60 personen en een biertap.
• Tien comfortabele hutten: 2 tweepersoons-, 7 driepersoonshutten en 1 vierpersoonshut.
• Alle bedden zijn minimaal 200 bij 80 cm.
• Op de Gouwzee zijn drie douches en drie toiletten.

Schip
Zeilklipper Gouwzee is een Klipper met een lengte van 35 m en heeft 2 masten. Het schip is geclassificeerd met 3 sterren. De Gouwzee heeft het Green Key-certificaat Goud.

Mogelijkheden
Zeilklipper Gouwzee is met en zonder verzorging te huur. De maanden juni en september zijn gereserveerd voor volledig verzorgde tochten.

Kernbegrippen en mogelijkheden voor de Gouwzee zijn: bedrijfsuitje - relatie evenement - teambuilding - trouwen op een boot - familiedag of weekend - zeilvakantie - schoolreis - zeilkamp - arrangementen

Extra
Het gehele jaar door wordt de Gouwzee last minute verhuurd als bed and breakfast.
Buiten het hoogseizoen ligt de Gouwzee in Monnickendam of op verzoek in Amsterdam en kan dan als groepsaccommodatie worden gehuurd. Het schip heeft faciliteiten voor een vergadering.

Wissenswertes

Zielgruppe
  • Gruppen: Ja

Teilen

Contact

Gouwzee
't Prooyen 5t.o.
1141 VD MONNICKENDAM

Telefonnummer mobil: 06 55368075